Миття картоплі та моркви

Миття овочів відбувається не тільки в домашніх умовах, вона потрібна також в процесі підготовки плодоовочевої продукції для переробки та продажу. Як показує практика чисті овочі та фрукти розпродуються швидше, ніж забруднені. Також важливу роль грає упаковка, яка впливає на кількість проданого товару. Покупець віддає перевагу чистому та якісно упакованому товару, ніж брудним овочам та фруктам, які звалені в купу. Для  виконання очистки овочів та фруктів використовуються спеціальні мийні машини.

Обладнання для миття моркви

Обладнання для миття моркви дозволяє знищити поверхневе забруднення та виконати полірування плода до «глибокого» блиску. Морква, виставлена на полицях супермаркетів в пластиковій упаковці, виглядає свіжою тривалий термін. Така продукція продається швидше, чим забруднена.

На першому етапі виробництва виконується очищення продукції від забруднення та листя. Далі морква потрапляє на ретельну мийку, вирівнювання поверхні та полірування.  Якість миття та полірування моркви може визначатися оператором, а якість форми контролюється оптичним пристроєм. Це дозволяє отримати продукцію найвищого ґатунку.

Виробничій цикл закінчується автоматизованим зваженням та пакуванням продукції. Обладнання для миття моркви може працювати як окрема машина, так і входити в склад комплексної виробничої лінії.  Лінія по переробці плодово-овочевої продукції може бути повністю автоматизованою, або напівавтоматичною.

Обладнання для миття картоплі

Картопля популярний продукт в нашій країні. В багатьох супермаркетах картопля продається, як забруднена, так і вимита в упаковці.  Як показує статистка продаж чистих продуктів в упаковці перевищує попит на забруднений товар.

Миття картоплі проходить в декілька етапів та повинне відповідати деяким вимогам. Миття картоплі повинне бути ефективним, без механічного пошкодження поверхні. Картопля має бути очищена від залишків землі та піску, легких (солома, листя та гілля) та важких (каміння, цвяхи та інше) домішок. Обладнання  для миття картоплі знищує мікроорганізми та залишки отрутохімікатів з поверхні сировини. Така продукція зберігається довше, а попит серед покупців вищий, ніж на забруднену продукцію.

Картопля після миття потребує сушіння, тому вона проходить через машину для сушіння. Потім її фасують по розміру та вазі та пакують у сітки, або в пакети.  Картопля у сітках може мати вагу от 1 до 5 кг. Більша вага картоплі завантажується у мішки.

Продаж обладнання для миття картоплі та моркви

Компанія «Vegasystems» пропонує широкий вибір обладнання для миття овочів та фруктів. Це машини високої продуктивності, які якісно справляються із поставленим завданням. Усі машини мають сертифікат якості та відповідають усім нормам за ДСТУ.

Замовити мийні машини та інше обладнання можна за телефонами:

+38 (093) 853 27 30

 +38 (096) 823 77 12

за адресою: Україна, Київ пр-т Степана Бандери 21, оф. 212